MEDEWERKER GROEN

30 uur per week

 

Een afwisselende baan

met veel vrijheid!

 

Bedrijfsomschrijving

Deze topcamping in het buitengebied in Rheeze heeft sprookjesachtig veel faciliteiten voor gezinnen met jonge kinderen. Er is onder andere een zwemparadijs, een heus theater, een visvijver, een binnenspeeltuin, prachtige sanitaire voorzieningen, een winkel en in het restaurant kunnen de gasten zich ook culinair laten verwennen. Er worden diverse accommodaties verhuurd maar men kan natuurlijk ook kamperen met de eigen caravan of tent.

 

Functieomschrijving

Als Medewerker Groen ben je verantwoordelijk voor een schone, nette en opgeruimde omgeving op de camping. Je voert diverse afwisselende taken uit zoals onkruid wieden, grasmaaien, onderhouden terrein (papier prikken), legen afvalbakken met behulp van een golfkar, snoeien, zwembad onderhoud, klein technisch onderhoud en onderhoud bij verhuur accommodaties op wisseldagen. Je heeft een vast takenpakket en aanspreekpunt en werkt samen met een collega.

Gemiddeld werk je 30 uur per week verdeeld over 4 dagen. In de zomermaanden wordt over het algemeen iets meer gewerkt, deze uren worden in de wintermaanden gecompenseerd.

 

Eisen

* klantvriendelijke uitstraling en houding

* een flexibele instelling

* je kan samenwerken in een team

 

 

Stuur een mail met CV naar administratie@caprisma.nl of bel 0529 430 596

 

  

Terug naar overzicht Wajong vacatures