AFWASSER - KEUKENHULP

20 uur per week

 

Aan de slag in een

lekkere omgeving!

 

Bedrijfsomschrijving

Dit Italiaanse restaurant in Hardenberg serveert heerlijke specialiteiten waarbij de inspiratie vooral uit Sardinië komt. Er wordt gewerkt in een klein maar enthousiast team om samen met passie en bevlogenheid gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd. Gasten kunnen ook La Cantina (de wijnkelder) reserveren om daar te genieten van het lekkere eten en de heerlijke wijnen in een rustige omgeving. 

 

Functieomschrijving

Als afwasmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de vuile vaat. Je ontdoet borden van het vuil, spoelt voor en daarna gaat alles de vaatwassers in. Uiteraard zorg je er ook weer voor dat alles op de goede plaats terug gezet wordt zodat de koks hun werk voort kunnen zetten.  Schoonmaakwerkzaamheden ook bij je taak. De mogelijkheid bestaat om je werkzaamheden uit te breiden. Je kan dan worden ingezet bij voorbereidende werkzaamheden zoals het wassen en snijden van groenten en het vacuüm verpakken daarvan. 

Gemiddeld werk je 20 uur per week. In de zomermaanden werk je meer dagen, deze uren worden in de wintermaanden gecompenseerd.

Je werkdagen zijn in de zomer van dinsdag t/m zondag en in de winter van donderdag t/m zondag.

 

Eisen

* een gemotiveerde instelling

* enthousiast

* je kan samenwerken in een team

 

 

Stuur een mail met CV naar administratie@caprisma.nl of bel 0529 430 596

 

  

Terug naar overzicht Wajong vacatures