Wajong vacatures

Vacatures speciaal voor werkzoekenden die in het doelgroepregister staan:

Wajong vacatures

Val jij onder de banenafspraak en ben je ingeschreven in het doelgroepenregister? Dan hebben wij misschien wel een leuke functie voor jou!

 

Caprisma heeft veel netwerkcontacten met bedrijven in de regio. Hierdoor kunnen we voor onze kandidaten veel vacatures aanbieden bij diverse werkgevers in uiteenlopende bedrijfstakken. Dit varieert van de zorg tot techniek, van dienstverlening tot productiewerk. Daarnaast bieden we ook werkervaringsplaatsen aan en is het mogelijk om door middel van een proefplaatsing eerst te ervaren of de vacature geschikt is voor jou. 

 

In het overzicht hiernaast staat ons aanbod. Als je klikt op de vacature die je aanspreekt dan kom je terecht op een pagina met meer informatie. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen als je vragen hebt over een functie. 

 

Staat jou ideale vacature er niet bij? Dan kunnen we je CV ook vrijblijvend voor leggen aan een bedrijf. Er is vaak heel veel mogelijk, neem daarom gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij streven er naar om voor iedereen een passende en duurzame arbeidsplaats te vinden.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.