VERZUIMBEGELEIDING

Ziekteverzuim! Bah! Iedereen kent het wel maar niemand wordt er echt gelukkig van. Het is niet alleen vervelend voor je medewerkers, maar de toenemende kosten gaan je ook niet in de koude kleren zitten. Hier alvast een gratis advies: tijdig maatregelen nemen voorkomt grote financiële problemen. 

  

Caprisma is een kleinschalige arbodienst die bedrijven helpt met alles op het gebied van ziekte en gebrek. Juist omdat wij een kleine organisatie zijn, zijn wij erg betrokken bij onze klanten. Per organisatie wordt gewerkt met één vaste bedrijfsarts en één vaste Casemanager. Op deze manier leren wij onze klant en hun bedrijfsvoering goed kennen en kunnen wij snel inspelen op specifieke problematiek. 

 

Bij Caprisma vinden wij persoonlijke aandacht, betrokkenheid en korte lijntjes erg belangrijk. Ons Basispakket start met €35,- per medewerker per jaar. Met dit pakket voldoe je als werkgever aan alle wettelijke verplichtingen en heb je alle middelen om een adequaat verzuimbeleid te voeren binnen handbereik. 

 

Kijk hier voor alle andere Caprisma-pakketten! 

PREVENTIEF 

 

Misschien een cliché maar erg belangrijk. Wij helpen ook met preventieve interventies. Voorkomen is niet alleen beter maar ook goedkoper. Als je arbeidsongevallen, ziekteverzuim en beroepsziekte weet te beperken, zijn werknemer en werkgever beter af dan wanneer je achteraf puin moet ruimen.  

WET VERBETERING POORTWACHTER MELDINGEN & FORMULIEREN