Over ons

Caprisma: Capacity Risk Management BV

Wij staan werkgevers, werknemers en andere betrokkenen bij in het oplossen van problemen rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Dat doen wij op een manier waarin de belangen van de betrokken partijen evenwichtig worden vertegenwoordigd.

Caprisma werkt vanuit de visie, dat een multi disciplinaire aanpak van verzuim en arbeidsbeperkingen het beste resultaat heeft. Dat doen we door het bieden van maatwerk. Sleutelwoorden daarbij zijn: Persoonlijke aandacht, begeleiding, betrokkenheid, gebruikmaken van de juiste deskundigheid, mensen zijn de succesfactor, de mens staat centraal.

 

Een missie en visie met ambitie

Maatwerk in Mensenwerk. Dat is waar Caprisma voor staat. Wij doen er alles aan de belangen van de individuele mens te stroomlijnen met de belangen van de werkgever. Ons uitgangspunt is een win-win situatie. Daarom bieden wij de werkgever passende ondersteuning bij het verzuimbeleid en stellen wij de mens centraal in de zoektocht naar passend werk.

 

Capacity Risk Management (Caprisma) draagt het Blik op Werk keurmerk. Onderdeel daarvan is een tevredenheidsonderzoek onder onze klanten. De resultaten in het meetjaar 2016-2017 kunt u inzien.


Ons Team

Privacy

Uw privacy is voor ons van groot belang. Caprisma hanteert een privacyreglement waarbij u het recht heeft uw gegevens in te zien en zo nodig te corrigeren. Ons privacyreglement kunt u downloaden.


Klachten

Uw tevredenheid vinden wij belangrijk. Hoewel wij al het mogelijke doen een optimale dienstverlening te leveren kan het gebeuren dat u niet geheel tevreden bent. U kunt dit bespreken met uw contactpersoon. Ook is het mogelijk dat u uw klacht onder de aandacht brengt bij de directie van Caprisma. Hiertoe hanteert Caprisma een klachtenregeling.


Leveringen

Op al onze leveringen zij onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.


Overige

Kvk nr: 05 07 63 50

BTW nr: 8141 00 430

Iban: NL27 INGB 0675 4155 78