Bedrijven Service

Verzuim, vrijwel elke werkgever heeft hiermee te maken. Niet alleen vervelend voor uw medewerkers en u maar ook een toenemende kostenpost naarmate het verzuim oploopt. Tijdig maatregelen nemen, kan veel (financiële) problemen voorkomen. Caprisma adviseert u graag over passende maatregelen voor uw bedrijf en medewerkers, zodat u precies die ondersteuning koopt die u nodig heeft. Daarmee bespaart u niet alleen op de uitvoering van uw verzuimbeleid, maar ook op de bedrijfskosten en betaalt u nooit té veel. 

 

Wij ondersteunen u graag bij de:

Themas

Vanaf 25-5-2018 gelden er nieuwe regels om er voor te zorgen dat medische gegevens van zieke werknemers niet bij een werkgever komen. Ook mogen zieke werknemers zich niet onder druk gezet voelen om te gaan spreken over privacygevoelige onderwerpen. Dit alles blijkt uit het document beleidsregels ‘de zieke werknemer’.

Preventie

Het is een cliché maar op het gebied van arbeidsomstandigheden maar al te waar!

Voorkomen is niet alleen beter maar ook goedkoper. Als u arbeidsongevallen, ziekteverzuim en beroepsziekten weet te beperken, zijn werknemers en uw bedrijf beter af dan wanneer u achteraf puin moet ruimen.